+389(2) 2443 140

 

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО КОВИМ ОРО

covim-espresso-oro-new-268×268

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО КОВИМ ОРО

Цена: 680 ден./1 кг.

Количина на едно пакување:  500 гр.

Потекло: Италија