+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО ВАНДИНО ГРАНИ 3кг.

d3b3799d6611d677944f5f86a500beb3_L

ЕСПРЕСО ВАНДИНО ГРАНИ 3кг.

Цена: 1.585,00 ден.

Количина на едно пакување: 3кг.

Потекло: Италија