+389(2) 2443 140

Најпродавани

Производи и кафемати

Еспресо Кафе

Вендинг Кафемати

Капсули и дози

Ho.Re.Ca

Кафемати на дози и капсули

Чаши

Канцелариски кафемати и мелници

Промоции

Лидер на пазарот веќе 15 години

За нас

Располагаме со стручен кадар кој ќе одговори на сите ваши проблеми поврзани со кафематите.Главна цел на нашата фирма е насочување на знаењето и способностите првенствено на квалитетна услуга.Комбинацијата на квалитетна услуга и задоволување на желбите на корисниците се покажа како многу успешна . Се стремиме да бидеме синоним за најдоброто кафе решение во Македонија.

r

КАНЦЕЛАРИСКИ КАФЕМАТИ

Голем избор на кафемати за да ги задоволиме потребите на секој клиент

Кафе и капсули

Различни видови на квалитетно кафе , како и капсули и дози

d

Лажички и чаши

ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ И ЛАДИЛНИЦИ

БРЕНДОВИ КОИ ГИ ЗАСТАПУВАМЕ