+389(2) 2443 140

 

За Нас

Интерфуд е лидер на пазарот веќе 20 години , а во склоп на фирмата имаме и овластен сервис и резервни делови.Располагаме со стручен кадар кој ќе одговори на сите ваши проблеми поврзани со кафематите.Главна цел на нашата фирма е насочување на знаењето и способностите првенствено на квалитетна услуга.Комбинацијата на квалитетна услуга и задоволување на желбите на корисниците се покажа како многу успешна . Се стремиме да бидеме синоним за најдоброто кафе решение во Македонија.

ИНТЕРФУД ДООЕЛ располага со административна зграда во Скопје, канцеларии, изложбен салон, сервис и магацински простор

Трговската мрежа е обслужена од 15 трговски претставници. Сервиснате мрежа вклучува 8 технички сервисери. Сите сервисери имаат специјализирана техничка обука. Подржуваме сервис за ВЕНДИНГ апарати.

Рок за сервисирање при пријавен технички дефект 24 часа за регионот во Скопје и 48 часа за останатите региони низ Македонија.

Транспортни средства од 20 возила и сервисен простор за резервни делови за сите вендинг кафеавтомати и сервисирање на машини.

Кафеавтоматите се стандардизирани според европските стандарди и поседуваат соодветни сертификати.

Бидејќи професионалноста и совршенството на автоматите зависи од производите кои се користат, употребуваме исклучиво производи со врвен квалитет од познати производители. Со тоа квалитетот на напитоците е загарантиран.

Производите со кои работиме се испитани и одобрени од страна на Агенцијата за храна и ветеринарство.

ЗОШТО “ИНТЕРФУД“

Има милион причини, но ние ќе ви посочиме само две!

1600 + задоволни клиенти
6000 + видови на производи

Нашиот Тим

Тимот кој ИНТЕРФУД го направи успешен и е со него повеќе од 10 години

Дејан Вангелов

Управител