+389(2) 2443 140

 

ИНСТАНТ РИСТОРА ЦРВЕНА

ada9a09acea936d776a6f55c82778c43_L

ИНСТАНТ РИСТОРА ЦРВЕНА

Цена: 1480 ден./1кг.

Количина на едно пакување: 200 гр.

Потекло: Италија