+389(2) 2443 140

 

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО БАРИСТО КРЕМА БАР 250гр.

Baristo-Crema-Bar-Espresso-900×700

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО БАРИСТО КРЕМА БАР 250гр.

Цена: 165 ден.

Категории:

ЕСПРЕСО КАФЕ