+389(2) 2443 140

 

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО БАРИСТО ПРЕМИУМ БАР 250гр.

Baristo-Premium-Bar-Espresso-900×700

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО БАРИСТО ПРЕМИУМ БАР 250гр.

Цена: 200 ден.

Категории:

ЕСПРЕСО КАФЕ