+389(2) 2443 140

 

КАФЕМАТ НА КАПСУЛА LAVAZZA BLUE – LB 300 MINI

lb300mini

КАФЕМАТ НА КАПСУЛА LAVAZZA BLUE – LB 300 MINI

Кафематот работи на капсула Lavazza blue и Covim opera (компатибилни на Lavazza Blue систем)

Цена: 10.700 ден.