+389(2) 2443 140

 

OMNIA – Универзален кафемат за капсула ‘Dolce Gusto’ и ‘Nespresso’

omnia-wine-red-quadrato

OMNIA – Универзален кафемат за капсула ‘Dolce Gusto’ и ‘Nespresso’

OMNIA

Кафематот може да работи на капсули компатибилни на ‘Dolce Gusto’ и ‘Nespresso’

Цена : 7.100,00 ден.

Боја: Тиркизна, Црвена-бордо, Сива и Бела боја