+389(2) 2443 140

 

ФАБЕР ПРО ДЕЛУКС – ГОЛЕМА

51HW85C6maL.__AC_SX300_SY300_QL70_ML2_

ФАБЕР ПРО ДЕЛУКС – ГОЛЕМА

Цена: 18.800,00 ден.

Боја: Црна, Бела и Зелена