+389(2) 2443 140

 

ФАБЕР ПРО МИНИ ДЕЛУКС -МАЛА бела/црна

pure-white

ФАБЕР ПРО МИНИ ДЕЛУКС -МАЛА бела/црна

Цена: 16.820,00 ден.

Боја : Црна/Бела