+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО КОВИМ ГРАНБАР

fc1da7257992fc36032e11db3df7a664_L

ЕСПРЕСО КОВИМ ГРАНБАР

Цена: 555 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Италија