+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО КОВИМ ПРЕСТИЖ

covim-prestige-1kg-coffee

ЕСПРЕСО КОВИМ ПРЕСТИЖ

Цена: 720 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Италија