+389(2) 2443 140

 

Bergamo Espresso/Instant

00e7056ec788d5b42162a6c13dbba43c_L

Bergamo Espresso/Instant

Капацитет на чаши: 600

Број на канистри: 6

Селекции: 16

Димензии: 1830в 640ш 760д

Цена на инстант: 42.600,00

Цена на еспресо: 67.760,00