+389(2) 2443 140

 

Brio 200 espreso/instant

1d73e13563b8be946c0f00bab252d7ea_L

Brio 200 espreso/instant

BRIO 200 INSTANT

Цена: 22.000,00

 

BRIO 200 ESPRESSO

Цена: 24.600,00

 

Капацитет на чаши: 200

Број на канистри: 5

Селекции: 8

Димензии: 1570в 540ш 465д