+389(2) 2443 140

 

Venezia LX espresso/intsant

68b62085e41e8f225811766f8d5eb2bb_L

Venezia LX espresso/intsant

Venezia LX espresso

Цена: 40.000,00

 

Venezia LX instant

Цена: 30.800,00

 

Капацитет на чаши: 500

Број на канистри: 5

Селекции: 10

Димензии:  1830в 600ш 540д