+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА LAVAZZA INTENSO

capsule-lavazza-bluer-espresso-intenso-x100

КАПСУЛА LAVAZZA INTENSO

Цена на парче: 20,00 ден.

Количина на едно пакување: 1/100

Потекло: Италија