+389(2) 2443 140

 

Koro Espresso

Jura-KoroES_big1_1024x1024

Koro Espresso

Кафемат со мелница

Цена: 30.800 ден.

Димензии: 550x330x520

Категории:

HO.RE.CA., КАФЕМАТИ