+389(2) 2443 140

 

КАПУЧИНО ЛЕШНИК САТРО

48ee1e8a0a8f50dce4f8cb9ab418e211_L

КАПУЧИНО ЛЕШНИК САТРО

Цена: 550 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Германија

Категории:

КАПУЧИНО, ПРОИЗВОДИ