+389(2) 2443 140

 

ХАРТИЕНИ ДИЗАЈНИРАНИ 1/100

arte-180-ml-paper

ХАРТИЕНИ ДИЗАЈНИРАНИ 1/100

Хартиена чаша 180 мл.

Цена за 1/100 чаши: 170 ден.