+389(2) 2443 140

 

RANCILIO SILVIA

47b9371a5ec847a6416d19e09506ac86_L

RANCILIO SILVIA

Цена: 42.800,00 мкд.

Спецификации:

Димензии 235/290/340 мм.
Тежина 14 кг.
Ел. напојување 1N ~ 220-240V
Потрошувачка 1,1 kW
Капацитет на бојлер 0,3 lt