+389(2) 2443 140

 

Rancilio Classe 9 USB Xcelsius Automatic

ffb67c0cbdf3cc4dd2a13b69ce367cd4_L

Rancilio Classe 9 USB Xcelsius Automatic

 

Спецификации

Димензии: 750/540/523 мм
Тежина: 66 кг.
Ел. напојување: 220-240 V / 380-415 V (3N)
Потрошувачка: 4.300 W
Капацитет на бојлерот: 11 lt

Категории:

HO.RE.CA., КАФЕМАТИ