+389(2) 2443 140

 

Rancilio Classe 7S 2gr. Semi Auto

052250dc50138371fd04f19c188f0143_L (1)

Rancilio Classe 7S 2gr. Semi Auto

 

Спецификации:

Димензии: 770/540/520 мм
Тежина: 56 кг.
Ел. напојување 120 V / 220-240 V / 380-415 V (3N)
Потрошувачка: 4.300 W
Капацитет на бојлер: 11 lt

Категории:

HO.RE.CA., КАФЕМАТИ