+389(2) 2443 140

 

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО ТРАНСПАРЕНТ 1/100 нови* 165мл.

flo-transp-novi-123

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО ТРАНСПАРЕНТ 1/100 нови* 165мл.

Цена за 1/100:  120,00  ден.