+389(2) 2443 140

 

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО СВЕТЛО КАФЕНИ 1/100 165мл.

flo-svetlo-kafeni123

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО СВЕТЛО КАФЕНИ 1/100 165мл.

Цена за 1/100:  131,00 ден.