+389(2) 2443 140

 

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО КАФЕНИ ЗА ЕСПРЕСО 1/50 – 88 мл.

кафеми мали-овие

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО КАФЕНИ ЗА ЕСПРЕСО 1/50 – 88 мл.

Димензии: 88 мл.

Пакување: 1/50 чаши

Цена:  48,00 мкд. за 1/50