+389(2) 2443 140

 

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО КАФЕНИ ЗА ЕСПРЕСО 1/100 – 100 мл.

100L_NocciolaBianco18.05

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ ФЛО КАФЕНИ ЗА ЕСПРЕСО 1/100 – 100 мл.

Димензии: 100 мл.

Пакување: 1/100 чаши

Цена:  94,00 мкд. за 1/100