+389(2) 2443 140

 

МЛЕКО РЕЏИЛЕИТ ТОПИНГ 4

9b2c4b44fb86522964124ed80d03c5e8_L

МЛЕКО РЕЏИЛЕИТ ТОПИНГ 4

Цена: 453 ден./1 кг.

Поголема масленост

Количина на едно пакување: 500 кг.

Потекло: Франција