+389(2) 2443 140

 

МЛЕКО РЕЏИЛЕИТ ТОПИНГ 2

e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_L

МЛЕКО РЕЏИЛЕИТ ТОПИНГ 2

Цена: 433 ден./1кг.

Помала масленост

Количина на едно пакување: 500 гр.

Потекло: Франција