+389(2) 2443 140

 

МЛЕКО КРЕМЕР ИЦС

71f67488b0857639cee631943a3fc6fa_L

МЛЕКО КРЕМЕР ИЦС

Цена: 326 ден.

Немаслено млеко (обелувач)

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Холандија