+389(2) 2443 140

 

МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ RANCILIO ROCKY

Rancilio-Rocky

МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ RANCILIO ROCKY

Цена: 18.500 денари

Категории:

HO.RE.CA.