+389(2) 2443 140

 

МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ RANCILIO ROCKY SD

Rancilio-Rocky-SD

МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ RANCILIO ROCKY SD

Цена : 27.300 денари

Категории:

HO.RE.CA.