+389(2) 2443 140

 

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО КОВИМ ПРЕМИУМ

Covim-Premium-quadripack-macinato12

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО КОВИМ ПРЕМИУМ

Цена: 550 ден.

Количина на едно пакување: 4×250гр.

Потекло: Италија