+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА КОВИМ ‘MINUETTO’ 1/16- КОМПАТИБИЛНА НА DOLCE GUSTO

covim-minuetto-dolce-gusto

КАПСУЛА КОВИМ ‘MINUETTO’ 1/16- КОМПАТИБИЛНА НА DOLCE GUSTO

Цена: 240,00 ден.

Пакување: 16 парчиња