+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА КОВИМ ‘ARMONICO’- КОМПАТИБИЛНА НА DOLCE GUSTO

covim-dolce-gusto-armonico

КАПСУЛА КОВИМ ‘ARMONICO’- КОМПАТИБИЛНА НА DOLCE GUSTO

Цена: 13,00 ден.

Пакување: 16 парчиња