+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ ТОП БАР – КОМАПТИБИЛНА НА NESPRESSO

garibaldi-top-bar-nespresso

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ ТОП БАР – КОМАПТИБИЛНА НА NESPRESSO

Цена: 13,00 денари./парче

Пакување: 10 капсули

Категории:

Nespresso, КАПСУЛИ И ДОЗИ