+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ – комаптибилна на NESPRESSO

dd34e32172fe0202ef287e574244e1d2_L

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ – комаптибилна на NESPRESSO

КАПСУЛА GARIBALDI GRAN CRU – 13,00 мкд.

КАПСУЛА GARIBALDI GUSTO DOLCE – 13,00 мкд.

КАПСУЛА GARIBALDI GUSTO ORO – 13,00 мкд.

КАПСУЛА GARIBALDI SELEZIONE – 13,00 мкд.