+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ ЛУНГО – КОМАПТИБИЛНА НА NESPRESSO

garibaldi-lungo-nespresso

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ ЛУНГО – КОМАПТИБИЛНА НА NESPRESSO

Цена: 13,00 денари./парче

Пакување: 10 капсули

Категории:

Nespresso, КАПСУЛИ И ДОЗИ