+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ ИНТЕНСО – КОМАПТИБИЛНА НА NESPRESSO

garibaldi-intenso-nespresso

КАПСУЛА ГАРИБАЛДИ ИНТЕНСО – КОМАПТИБИЛНА НА NESPRESSO

Цена: 11,00 денари./парче

Пакување: 10 капсули

Категории:

Nespresso, КАПСУЛИ И ДОЗИ