+389(2) 2443 140

 

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO’ – ДРВЕН ДИЗАЈН

Kicco_industrial_mogano-1024×1024 (1)

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO’ – ДРВЕН ДИЗАЈН

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO’ – ДРВЕН ДИЗАЈН:  12.300,00 ден.

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO’ – ДРВЕН ДИЗАЈН со метална решетка:  12.300,00 ден.

Достапно во Јаворово дрво, Дрво Вишна, Махагон