+389(2) 2443 140

 

ИНСТАНТ РИСТОРА ЗЛАТНА

e31ace2a15a7c70645ad83df9ecd43b0_L

ИНСТАНТ РИСТОРА ЗЛАТНА

Цена: 1850 ден./1кг.

Инстант кафе во гранула

Количина на едно пакување: 200 гр.

Потекло: Италија