+389(2) 2443 140

 

ИНСТАНТ РИСТОРА ЗЕЛЕНА

9caa2793658f3cc387f216157300b1ce_L

ИНСТАНТ РИСТОРА ЗЕЛЕНА

Цена: 1.300 ден./1кг.

Количина на едно пакување: 200 гр.

Потекло: Италија