+389(2) 2443 140

 

ИНСТАНТ РИСТОРА ДЕ КОФЕИН

c82cc4e14a1d2c8c8ffff9840d24b558_L

ИНСТАНТ РИСТОРА ДЕ КОФЕИН

Цена: 1575 ден./кг.

Количина на едно пакување: 200 гр.

Потекло: Италија