+389(2) 2443 140

 

ИНСТАНТ КАФЕ ЈАКОБС – MAXWELL HOUSE

184b7cb84d7b456c96a0bdfbbeaa5f14_L

ИНСТАНТ КАФЕ ЈАКОБС – MAXWELL HOUSE

Цена: 887 ден./0,5 кг.

Количина на едно пакување: 500 гр.

Потекло: Германија