+389(2) 2443 140

 

ИНСТАНТ КАФЕ ИЦС

d61d44254608dd06ccdd2ff02982d14d_L

ИНСТАНТ КАФЕ ИЦС

Цена: 655 ден./0,5 кг.

Инстант кафе во гранула

Количина на едно пакување: 500 гр.

Потекло: Холандија