+389(2) 2443 140

 

Gaggia Naviglio Black

675d28c04794e3c683f4419536c4c15f_L

Gaggia Naviglio Black

Кафемат со мелница

Цена: 31.100 ден.

Димензии: 256x44x34

Тежина: 8 кг.