+389(2) 2443 140

 

ФАБЕР ДЕЛУКС ГОЛЕМА – бела/црна/зелена/бордо

проDeluxe-white-goldбазик

ФАБЕР ДЕЛУКС ГОЛЕМА – бела/црна/зелена/бордо

ФАБЕР ДЕЛУКС ГОЛЕМА /БЕЛА,ЦРНА.ЗЕЛЕНА, БОРДО

 

Цена: 17.390,00 мкд.