+389(2) 2443 140

 

ФАБЕР ПИКОЛА СЛОТ БЕЈЗИК ПЛ. бела/црна

Faber-Pods-Piccola-Slot-Basic-Coffee-Maker-Black-Metal-Frame-5793

ФАБЕР ПИКОЛА СЛОТ БЕЈЗИК ПЛ. бела/црна

Цена: 8.900,00 мкд.