+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО ВАНДИНО КРЕМА

vandino-espresso-crema1tr

ЕСПРЕСО ВАНДИНО КРЕМА

Цена: 495 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Италија