+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО ГАРИБАЛДИ ИНТЕНСО 1кг.

Garibaldi-Intenso-NEW

ЕСПРЕСО ГАРИБАЛДИ ИНТЕНСО 1кг.

ЕСПРЕСО ГАРИБАЛДИ ИНТЕНСО 1кг.

Цена: 550 ден.

Категории:

ЕСПРЕСО КАФЕ